De coach-en-de zwaan

De zwaan staat symbool voor het bijzondere in je zelf. Psychosynthese coaching ondersteunt je bij het ontdekken en in de wereld brengen hiervan.

De zwaan laat zien dat je er mag zijn in je volle pracht en dat je die tentoon mag spreiden, zodat anderen geraakt worden door jouw schoonheid. Vandaar dat ik voor dit beeld kies op mijn pagina over psychosynthese coaching.

Zwanen zijn een symbool van de liefde. Het zijn trouwe vogels, die als ze eenmaal een verbinding zijn aangegaan gecommitteerd aan elkaar blijven. Dit is ook wat je van mij als coach mag verwachten als we een coach-relatie zijn aangegaan. Bij je zijn, door dik en dun.  

Wanneer deze sierlijke vogel met machtige slagen van zijn vleugels opstijgt of met een onvergelijkbare elegantie voortglijdt over het water, past stille bewondering voor zoveel pracht. Niet om het hierbij te laten. Maar om bij jezelf te onderzoeken waar het bijzondere in jouw om ontplooiing vraagt. Doe je dat liever niet alleen, neem dan contact op met Psynthos.

Bronnen: happinez.nl; spiritueleteksten.nl; inspirerendleven.nl.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: